Bij Mien vind je een unieke collectie tweedehandskleding, accessoires en kunst voor een lage prijs! Onze winkel is een echte goudmijn voor mensen die op zoek zijn naar unieke vintage koopjes of voor weinig geld het hele gezin willen kleden.

Onze winkel is bomvol met een unieke collectie van kledingstukken. Alle kleding wordt zorgvuldig geselecteerd en geordend, waardoor je zeker weet dat je kleding koopt die nog een tweede leven verdient en die bij het seizoen past. Voor een minimaal bedrag steek je het hele gezin in nieuwe kleding!
Bij Mien is een initiatief van IJsselzorg. Met dit initiatief willen we hergebruik stimuleren, mensen met een beperkt budget helpen en bovendien voorzien in een zinvolle dagbesteding van onze cliënten. In de winkel doen zij ervaring op en kunnen zij een nuttige bijdrage leveren aan de maatschappij.

Doneren
Heb jij kleding of accessoires die je niet meer draagt? Deze mag je bij ons doneren en daarmee bijdragen aan een mooiere wereld (en een opgeruimde kast). Je bent van harte welkom Bij Mien!

Je kunt op doordeweekse dagen Bij Mien binnenwandelen tijdens onderstaande openingstijden.

Ma: 13.00 – 15:30

Di: 13.00 – 15:30

Wo: 13.00 – 15:30

Do: 13.00 – 15:30

Vr: 11.00 – 15.00

 

Klik op onderstaande link om gelijk naar Bij Mien te navigeren of gebruik de onderstaande adresgegevens.

 

Bij Mien
Hermesweg 17
7202 BR Zutphen

0575 – 469 567

heb je vragen?