ijsselzorg als werkgever

Bij IJsselzorg zijn we van de laagdrempelige aanpak. Niet alleen richting cliënten, maar ook in onze omgang met medewerkers. Je kunt altijd binnen lopen bij het management. Belangrijke beslissingen nemen we samen. En binnen het team heerst een goede sfeer.

Je krijgt de tijd, de vrijheid en de ruimte

Bij IJsselzorg heb je de tijd om je werk te doen, de vrijheid om je eigen afspraken met cliënten in te plannen en de ruimte om mee te denken over ons beleid en onze werkwijze. Een verademing? Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld.

Je deinst niet terug voor ‘ingewikkeld’

Wij begeleiden cliënten met complexe problematiek. Dus als maatschappelijk werker of activiteitenbegeleider bij IJsselzorg kun je behoorlijk wat op je bordje krijgen. En het is ook geen 9-tot-5 job. Deins jij hier niet voor terug? Dan heb je het in je om ‘IJsselzorger’ te worden.

Opleidings- en ervaringseisen

Wij bieden onze cliënten zorg van de hoogste kwaliteit. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen verwachten wij van activiteitenbegeleiders minimaal een afgeronde mbo4-opleiding in een relevante richting. Om als maatschappelijk werker bij IJsselzorg aan de slag te gaan moet je minimaal in het bezit zijn van een relevant hbo-diploma. Daarnaast heb je enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en/of met een vergelijkbare doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden

IJsselzorg beloont volgens de CAO sociaal werk (op basis van leeftijd en ervaring). Ambulant begeleiders krijgen bovendien de beschikking over een laptop en telefoon.

stage en vrijwilligerswerk

Bij IJsselzorg hebben we ook regelmatig stageplaatsen, werkervaringsplekken en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

sollicitatieprocedure 

  1. Reageer via e-mail.
  2. Als jouw cv en motivatie daartoe aanleiding geven, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
  3. Verloopt de kennismaking naar wederzijdse tevredenheid? Dan doen we je een aanbod.
  4. Welkom bij IJsselzorg!

 

bekijk alle vacatures
heb je vragen?