Onze winkel is een ware parel voor dames, heren en kinderen die op zoek zijn naar unieke en betaalbare mode-items.

Bij BIJ MIEN geloven we sterk in de kracht van hergebruik en duurzaamheid. Daarom bieden we niet alleen een geweldige winkelervaring, maar ook de mogelijkheid om kleding en andere items te doneren die nog steeds geschikt zijn voor een tweede leven. Door het doneren van kleding draagt u bij aan een duurzame samenleving en ondersteunt u tevens de dagbestedingsactiviteiten van IJsselzorg.

Onze winkel is gevuld met een breed scala aan kledingstukken, van trendy mode tot tijdloze klassiekers. Of je nu op zoek bent naar een elegante avondjurk, comfortabele vrijetijdskleding of schattige kinderkleding, bij BIJ MIEN hebben we voor elk wat wils. Daarnaast hebben we een prachtige collectie schoenen en accessoires die je outfit helemaal compleet maken.

Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items. Ze zullen je graag adviseren over stijlcombinaties en je helpen om er op je best uit te zien, zonder je budget te overschrijden. Bij BIJ MIEN geloven we dat iedereen het verdient om zich goed te voelen in de kleding die ze dragen, ongeacht hun budget.

Kom langs bij BIJ MIEN en ontdek zelf de unieke items die onze winkel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondsnuffelen, je zult versteld staan van de kwaliteit en de betaalbaarheid van onze tweedehands kleding en andere items. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd bijdragen aan de waardevolle dagbestedingsactiviteiten van IJsselzorg.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij BIJ MIEN!

heb je vragen?